ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 21% ΓΙΑ Aegean ΚΑΙ Olympic Air

Πάνω από ένα εκατ. επιβάτες τον Ιούνιο

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:35

ΑΘΗΝΑ

Αύξηση κατά 21% τον μήνα Ιούνιο, κατέγραψε η συνολική επιβατική κίνηση της Αegean και της Olympic Air, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο επιβάτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αegean, η αύξηση του Ιουνίου ενίσχυσε την τάση του εξαμήνου για το σύνολο του δικτύου, που παρουσίασε επίσης αύξηση κατά 16% με 4,3 εκατ. επιβάτες, 600.000 περισσότερους επιβάτες από πέρυσι.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «ως αποτέλεσμα της πολιτικής χαμηλότερων ναύλων για πρώτη φορά την τελευταία 5ετία, η ενισχυτική τάση αφορά και στην κίνηση εσωτερικού με 19%, τόσο για τον Ιούνιο όσο και για το εξάμηνο. Παράλληλα στην αγορά του εξωτερικού, η εταιρεία τον Ιούνιο, παρουσίασε αύξηση στη δραστηριοποίησή της από όλες τις ελληνικές βάσεις κατά 23%».

Ιδιαίτερα θετικό στοιχείο είναι η σταθερή ανάκαμψη της Αθήνας, η οποία τον Ιούνιο παρουσίασε αύξηση 22% στην κίνηση εξωτερικού.

Η αύξηση της κίνησης είναι αποτέλεσμα κυρίως των νέων προορισμών όπως Ζυρίχη, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Μπέρμινχαμ, Αμβούργο, Μασσαλία, Νάντη, Κατάνια, Άμπου Ντάμπι, Βηρυτός, Αμμάν, Σμύρνη που εγκαινίασε η εταιρεία καθώς και της αύξησης της κίνησης σε παραδοσιακούς προορισμούς.

Επίσης τον Ιούνιο, οι βάσεις του Ηρακλείου, της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου είχαν αύξηση κίνησης εξωτερικού 47%, 11% και 39%, αντίστοιχα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass