Οι 1.500 ωφελούμενοι του προγράμματος με Google

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2020 8:02

Αναρτήθηκαν χθες οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του δωρεάν διαδικτυακού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων - Ψηφιακό Μάρκετινγκ – Β’ Κύκλος» στην ιστοσελίδα

του ΟΑΕΔ www.oaed.gr. Η κατάρτιση των οριστικών πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κατόπιν της εξέτασης των ενστάσεων. Ο ΟΑΕΔ θα αποστείλει άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στους ωφελούμενους του προγράμματος, με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Google και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων υλοποίησης του προγράμματος, οι ωφελούμενοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα της Google το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 23:59.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ανέργων και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας. Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, παρακολουθώντας εβδομήντα πέντε (75) ώρες κατάρτισης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass