Aγνωστο το άνοιγμα της εστίασης

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ «ESTIASIGREECE»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2020 8:10

Τηλεδιάσκεψη με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη πραγματοποίησε χθες η "estiasigreece" Η πρωτοβουλία των επιχειρηματικών του κλάδου συνεχίζοντας τη διαβούλευση και αναζητώντας τις βέλτιστες λύσεις

εξόδου από την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών εξέφρασε την εκτίμηση πως η επόμενη μέρα της πανδημίας είναι εξίσου σημαντική με τον αγώνα επιβίωσης που δίνει ο κλάδος τις μέρες κορύφωσής της .
Ο κ. Σταμπουλίδης ανακοίνωσε την ένταξη της εστίασης στην γ.γ. Εμπορίου το προσεχές διάστημα, ενώ έγινε σαφές πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων και πως στόχος είναι η επανεκκίνηση χωρίς να αναγκαστούμε σε επόμενο lockdown (on/off). Επίσης συζητήθηκε ο βαθμός και ο τρόπος οικονομικής βοήθειας με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται (επιστρεπτέα προκαταβολή ή μη, προγράμματα ΕΣΠΑ, χρηματοδότηση έως 5.000 για θερμαντικά σώματα, ΕΦΚ στον καφέ, φόρος 5% στα κέντρα διασκέδασης, παράταση διάρκειας μισθώσεων κατά 1 έτος ). Η estiasigreece κατέθεσε στον κ. Σταμπουλίδη τον στρατηγικό σχεδιασμό για την διάσωση της εστίασης που η ίδια προτείνει και ανανέωσε τη διαβούλευση για το διάστημα που θα προηγηθεί του ανοίγματος της εστίασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass