Στα 534 € η αποζημίωση Δεκεμβρίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2020 9:05

Από την ερχόμενη Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα μπορούν να δηλώνονται στο πληροφοριακό σύστημα Εργάνη οι αναστολές συμβάσεων των εργαζόμενων για τον μήνα Δεκέμβριο. Οπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, για το χρονικό διάστημα από 1/12 έως 7/12 –

καθώς προς το παρόν το Lockdown ισχύει μέχρι 7 Δεκεμβρίου – για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας συνεχίζουν να ισχύουν οι λίστες κλειστών και πληττόμενων ΚΑΔ του Νοεμβρίου, με επιμέτρηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στο ποσό των 534 ευρώ.
Εξάλλου έως τις 7 Δεκεμβρίου συνεχίζονται οι δηλώσεις αναστολών από πληττόμενες επιχειρήσεις για τον Νοέμβριο. Οι εργαζόμενοι πληττόμενων βάσει ΚΑΔ επιχειρήσεων θα πληρωθούν την ειδική αποζημίωση του Νοεμβρίου εντός Δεκεμβρίου, μετά τις 7 και έως τις 21 Δεκεμβρίου, πιθανότατα στις 11 Δεκεμβρίου με ποσό βάσης τα 800 ευρώ.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 800ΑΡΙ
Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εργασίας Ι. Βρούτσης μιλώντας χθες στο OPEN ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί άλλο 800άρι, καθώς «το επίδομα 800 ευρώ ήταν η εξαίρεση του Νοεμβρίου. Ο κανόνας είναι το επίδομα των 534 ευρώ. Πάντα είναι σε αντιστοίχιση της οικονομίας, δεν μπορούμε να δώσουμε 800άρι και τον Δεκέμβρη» απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση λόγω και των εορτών το κονδύλι να αυξηθεί.
Για το δώρο Χριστουγέννων τόνισε ότι θα κατατεθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Ξεκαθάρισε επίσης ότι «το επίδομα ανεργίας και γενικά τα επιδόματα του ΟΑΕΔ δεν θα επηρεαστούν. Για τις συντάξεις είπε ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη μείωσης συντάξεων, ενώ στο τέλος του 2021 θα καταβληθούν όλες οι εκκρεμείς συντάξεις. Για τις συντάξεις είπε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση για μείωση συντάξεων, αλλά επισήμανε ότι αντιθέτως θα γίνει αύξηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass