«Αθωώνει» το λιανεμπόριο ο Γεραπετρίτης

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2021 9:10

ΑΘΗΝΑ
«Το λιανεμπόριο όπως λειτούργησε, δεν προκάλεσε καμία ουσιαστική επιβάρυνση στα υγειονομικά δεδομένα», δήλωσε, εν αναμονή και των σχετικών εισηγήσεων της επιτροπής, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, εκφράζοντας συγχρόνως την ελπίδα

του για άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων στο εγγύς μέλλον.
Χωρίς η κυβέρνηση να παραγνωρίζει το γεγονός ότι «κάθε μήνας κλειστής οικονομίας κοστίζει 3 δισ., ποσό τεράστιο για τα δεδομένα της χώρας μας, άρα για να έχουμε αυτήν την καλή υγειονομικά κατάσταση, ‘ματώνουμε' ως χώρα», ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στην πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου «να υπάρξει ένα άνοιγμα όσον αφορά το λιανεμπόριο με τους όρους τους οποίους θα εισηγηθεί η επιτροπή. Στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει, ελπίζω, ένα σταδιακό άνοιγμα και των σχολείων», πολλώ μάλλον που, όπως διευκρίνισε, «οι μελέτες λένε ότι τα σχολεία δεν συνιστούν εστίες υπερμετάδοσης».
Εστιάζοντας στη σημερινή κρίσιμη εισήγηση της επιτροπής, επεσήμανε πως «το λιανεμπόριο όπως λειτούργησε, δεν προκάλεσε καμία ουσιαστική επιβάρυνση στα υγειονομικά δεδομένα, άρα θα πρέπει να επαναλειτουργήσει. Από εκεί και πέρα για οποιοδήποτε άνοιγμα, θα περιμένουμε τις αποφάσεις της επιτροπής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass