Σύντομες Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2021 8:50

Εως σήμερα η προθεσμία συμμετοχής για τη FOOD EXPO

ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Λήγει σήμερα η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή των επιχειρήσεων της Λάρισας για την έκθεση FOODEXPO 2021. Σημειώνεται πως στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να συμμετάσχει με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με συνολική από κοινού επιδότηση 66% (κόστος συμμετοχής 220 ευρώ +ΦΠΑ ανά τ.μ.) στην έκθεση.
Η φετινή διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2021 στο Athens Metropolitan Expo, σε χώρο 50.000 τ.μ. στα οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου από όλον τον κόσμο.
Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/jVNH461bn8HwQSHf7 (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510-536900). Σημειώνεται πως νέα προϋπόθεση συμμετοχής, λόγω της πανδημίας covid, είναι η κατοχή περιπτέρου τουλάχιστον 9 τ.μ. από κάθε εταιρία.

 

Eγινε η φορολοταρία

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Αναρτήθηκαν χθες στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ τα αποτελέσματα της 49ης φορολοταρίας για τις συναλλαγές με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος που έκαναν οι φορολογούμενοι για τον μήνα Ιανουάριο.
Συνολικά, 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.
Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass