Από 1η Αυγούστου τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2014 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:11

Από 1ης Αυγούστου ξεκινά η ανάρτηση στο ΤΑΧΙS net των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) που σημαίνει ότι στις 31 Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του φόρου. Οριστικές αποφάσεις για τον αριθμό των δόσεων καταβολής του φόρου δεν έχουν ακόμη ληφθεί από το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να ολοκληρωθεί σε 5 δόσεις ως και το τέλος του έτους.

Το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους φορολογούμενους να σπεύσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις Ε9 μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουλίου, στις 11 πμ. Το υπουργείο προειδοποιεί ότι μετά την προθεσμία αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 για το έτος 2014. Προσωρινές δηλώσεις οι οποίες δεν θα οριστικοποιηθούν μέχρι τότε, θα διαγραφούν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων Ε9 θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση των εκκαθαρίσεων Εν.Φ.Ι.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass