Αιτήσεις για πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης

ΕΩΣ 23/5 Η ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ 1.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2021 8:34

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την CISCO με αντικείμενο την κυβερνοασφάλεια. Το πρόγραμμα

αφορά στην κατάρτιση 1.000 ανέργων εγγεγραμμένων στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, αποφοίτων τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με γνώσεις υπολογιστών, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία είναι αναρτημένη στον ιστότοπο www.oaed.gr. Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου έως και την Κυριακή 23 Μαΐου 2021, στις 23:59, στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/psephiakes-dexiotetes/programma-katartises-eisagoge-sten-kubernoasphaleia. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Δωρεάν κατάρτιση για ανέργους στο διαδικτυακό πρόγραμμα Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και, στη συνέχεια, θα σταλεί στους ωφελούμενους e-mail του ΟΑΕΔ με οδηγίες σχετικά με την εγγραφή και παρακολούθηση του προγράμματος. Η ημερομηνία λήξης των διαδικτυακών μαθημάτων και συνολικά του προγράμματος είναι η Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass