Σύντομες Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2021 8:40

Προσλήψεις προσωπικού στην ΤτΕ


Η Τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε την πλήρωση, κατόπιν επιλογής 37 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη. Αιτήσεις υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, Μέχρι και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.
Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00).

Ενημέρωση για 2η ευκαιρία επιχειρήσεων από την ΕΓΔΙΓ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας γύρω από την εφαρμογή του νόμου για τη «Ρύθμιση Οφειλών και παροχής 2ης ευκαιρίας» (ν. 4738/2020) θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. το Επιμελητήριο Λάρισας. Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση για το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας, τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις, και τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) . Το link για τη συμμετοχή είναι: https://forms.gle/KgGoQqWXQwR1WSNp7.

Τον Νοέμβριο η ARTOZA
ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Από 13 έως 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η διεθνούς έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού ARTOZA. Στην έκθεση που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έκθεση FOODTECH, θα παρουσιαστούν παραδοσιακά γλυκά αρτοσκευάσματα και παραδοσιακά ζυμαρικά από όλες τις περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Επιμελητηρίου Λάρισας η κάθε περιφέρεια θα έχει στη διάθεσή της για 2 ώρες την αίθουσα εκδηλώσεων, όπου με τη βοήθεια καταξιωμένων Pastry Chefs & Bakery Masters θα παρουσιάσει τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου της. Επίσης, η τελευταία μέρα της έκθεσης θα είναι αφιερωμένη στις παραδοσιακές πίτες που αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, όπως, για παράδειγμα, η στριφτή Σκοπέλου, η ζαγορίτικη αλευρόπιτα, η γαλατόπιτα Θεσσαλίας, η μαμαλίγκα Λαμίας, η ηπειρώτικη κοθρόπιτα, η μαριδόπιτα Λευκάδας, το Χανιώτικο μπουρέκι, η μεσολογγίτικη ψιάντρα και η λαχανόπιτα Καρπάθου. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησης στον παρακάτω σύνδεσμο έως Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021: https://forms.gle/G3acHqX4J7AACyjA6. Περισσότερες πληροφορίες: Email: info@larcci.gr, τηλ: 2410 536 900 (Αρμόδια κα Τσολάκη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass