Ξεκίνησε η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου

ΑΥΡΙΟ ΟΑΕΕ-ΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 9:44

Με τους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ και των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6 και 8, συνεχίζεται σήμερα η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Φεβρουαρίου. Χθες πληρώθηκαν όσοι είχαν ΑΜΚΑ που έληγε σε 1, 3, 5, 7 και 9. Αύριο θυμίζουμε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχους του Δημοσίου και των τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και προκαταβολές συντάξεων Φεβρουαρίου σε δικαιούχους στη βάση του Ν. 4778/2021.


ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»
Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα πληρωθούν την οικονομική ενίσχυση για τον Δεκέμβριο οι 28.744 εργαζόμενοι που είναι ενταγμένοι στο μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». Παράλληλα θα υπάρξει και πληρωμή της αναλογίας τους επιδόματος αδείας σε 64.060 δικαιούχους.
Σημειώνεται πως εντός της εβδομάδας ο ΕΦΚΑ θα πληρώσει εφάπαξ σε 630 δικαιούχους, και παροχές υγείας σε 450 ασφαλισμένους, ενώ ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει σε 59.000 δικαιούχους επιδόματα ανεργίας και λοιπές παροχές, σε 5.500 δικαιούχους επιδοτήσεις από προγράμματα απασχόλησης, σε 10.500 μητέρες την επιδοτούμενη άδεια μητρότητας και τις επιδοτήσεις σε 2.000 δικαιούχους στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass