Φ. Σαχινίδης: Ο κ.Τσίπρας δεν είπε ποια οικονομία οραματίζεται

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2014 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:18

 

«Δύο προβλήματα προέκυψαν από τη χθεσινή τοποθέτηση του κυρίου Τσίπρα. Το πρώτο πρόβλημα είναι, ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ποια Ελλάδα και ποια οικονομία οραματίζεται. Δεν μας είπε τίποτα για την επιχειρηματικότητα, δεν μας είπε τίποτα για το επιθυμητό παραγωγικό πρότυπο, για το αν θα αγωνιστούμε να υποκαταστήσουμε εισαγωγές, να αυξήσουμε εξαγωγές, για το αν θέλουμε ξένες επενδύσεις» δήλωσε ο Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στο πρωινό του ΣΚΑΙ. 

Και εξήγησε ο κ. Σαχινίδης: «λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα δοθούν 5 δισεκατομμύρια για να χρηματοδοτηθούν 300.000 θέσεις εργασίας». Αυτό σημαίνει, ότι περίπου 17.000 ευρώ για μια θέση εργασίας. Όμως, η δημιουργία μιας θέσης εργασίας σήμερα, κοστίζει κατ’ ελάχιστον, με βάση την ιστορική εμπειρία της χώρας, κάπου μεταξύ 60.000 και 80.000 ευρώ. Άρα, τι μας είπε προχθές και χθες ο κύριος Τσίπρας; Ότι θα δώσει χρήματα που αντιστοιχούν περίπου σε έναν ετήσιο μισθό για να δημιουργήσει μια θέση εργασίας. Αυτό σημαίνει, ότι δεν θα γίνει κάποια παραγωγική επένδυση στον ιδιωτικό τομέα που θα συνοδεύει τη δημιουργία αυτών των θέσεων.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass