ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπνέει αύριο η προθεσμία για τον ΕΝΦΙΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2014 22:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:48

Ολοκληρώνεται αύριο η πληρωμή της διπλή δόσης των φόρων εισοδήματος και ακινήτων... Η εμπρόθεσμη καταβολή τόσο για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ και όσο για τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος εκπνέει αύριο και ήδη στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ σήμερα επικρατούσε το αδιαχώρητο…

 Στα τραπεζικά ιδρύματα της Λάρισας λόγω του ότι η πληρωμή των βεβαιωμένων οφειλών συνέπεσε με την καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ επικρατούσε πανικός, με τους πολίτες να συνωστίζονται επί ώρες στα ταμεία προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Ενδεικτικό της αγωνίας που είχε κυριεύσει τους πολίτες ήταν και το γεγονός ότι πολλοί εξ αυτών περίμεναν το άνοιγμα των τραπεζών από τα ξημερώματα, νομίζοντας ότι, θα αποφύγουν, αν τακτοποιήσουν τις συναλλαγές τους νωρίς το πρωί, την ταλαιπωρία… Εις μάτην όμως αν και οι τράπεζες είχαν μεριμνήσει να υπάρχουν διαθέσιμα ταμεία και αρκετά χρήματα στα ΑΤΜ, οι ουρές και ο χρόνος αναμονής εντός των καταστημάτων κάποια στιγμή το μεσημέρι ξεπερνούσε και τις δύο ώρες… Και αν αυτά συνέβαιναν σήμερα, ας έχουν κατά νου οι συναλλασσόμενοι,  για το τι μπορεί να συμβεί αύριο, με την εκπνοή των καταληκτικών προθεσμιών… Πάντως οι φορολογούμενοι να έχουν υπόψη τους ότι μπορούν  να εξοφλούν  τις βεβαιωμένες οφειλές τους στα καταστήματα των ΕΛΤΑ, σε όσα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, έως και τις 8.30 μ.μ. Το κεντρικό κατάστημα της Παπαναστασίου στη Λάρισα είναι ένα εξ αυτών.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass