ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ «ΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

Εισαγγελική έρευνα για το θάνατο 70χρονου

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2014 21:41 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:51

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε σήμερα ο αιφνίδιος θάνατος ηλικιωμένου, την ώρα που περίμενε σε ουρά τράπεζας για να πραγματοποιήσει συναλλαγή. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, την οποία ανέθεσε στο Α.Τ. Τούμπας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.  Όπως επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία, ο ηλικιωμένος άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περί τη μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και το πλήρωμά του, κατά τη διακομιδή του 70χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέβαλε προσπάθειες να τον επαναφέρει. Το ίδιο έκαναν και οι γιατροί του νοσοκομείου, χωρίς όμως επιτυχία, αφού λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος κατέληξε.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ

Στο μεταξύ ερωτηθείς για τις συνθήκες του συμβάντος ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, κ. Δημ. Σπυρόπουλος, ανέφερε ότι αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην «ουρά». Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

ΝΕΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ

Στο μεταξύ, εισαγγελικές πηγές επιβεβαίωσαν ένα ακόμη λιποθυμικό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα σε υποκατάστημα τράπεζας της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς -όμως- το δεύτερο αυτό περιστατικό είχε αίσια έκβαση. Και αυτής της περίπτωσης επιλήφθηκε το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass