Εγινε η φορολοταρία Νοεμβρίου

ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 8:29

Πραγματοποιήθηκε χθες η φορολοταρία Νοεμβρίου για τις συναλλαγές Οκτωβρίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων.

Τα ποσά είναι κλιμακωτά . Ένας κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας, 50 κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας και 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας. Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet.
 Στο μεταξύ με μια σούπερ χριστουγεννιάτικη κλήρωση θα επιβραβεύσει η ΑΑΔΕ τους φορολογούμενους που χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους. Η φορολοταρία του Δεκεμβρίου θα μοιράσει σε 12 υπερ-τυχερούς 1,2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του έτους θα διεξαχθεί η σούπερ φορο-λοταρία στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος μηνιαίες κληρώσεις.
Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται 12 τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος και κάποιοι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος των τυχερών λαχνών προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass