«Φωτιά» στην αγορά έβαλε η «Black Friday»

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 8:59

“Φωτιά” στην αγορά της Λάρισας έβαλε η “Black Friday”.

... Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρακινούμενοι από τις χαμηλές τιμές που πρόσφεραν αρκετά καταστήματα σε συγκεκριμένα είδη, οι Λαρισαίοι καταναλωτές ξεχύθηκαν στην αγορά “τιμώντας” τον εκπτωτικό θεσμό και σκορπώντας χαμόγελα στην πλειοψηφία του λιανικού εμπορίου της πόλης. Αν και το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας του τζίρου είχανε οι διεθνείς και εγχώριες αλυσίδες, ωστόσο σε γενικές γραμμές η χθεσινή ημέρα άφησε θετικό αποτύπωμα στην πλειονότητα των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου.
Η αγορά, με σύμμαχο τον καιρό, θύμιζε ημέρες Πάσχα, ενώ πολλά καταστήματα λειτούργησαν με διευρυμένο ωράριο, οι εμπορικοί δρόμοι γεμάτοι και η κίνηση έως το βράδυ ήταν ζωηρή. Πολλοί καταναλωτές είτε από περιέργεια είτε συνειδητά μπήκαν σε καταστήματα και “ψάχτηκαν” για προσφορές καθώς οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί ήταν μεγάλες έστω και αν τα περισσότερα καταστήματα είχαν προχωρήσει σε εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Αν και η πραγματική αποτίμηση της ημέρας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο η πρώτη εικόνα είναι πως η φετινή Black Friday αξιοποιήθηκε καλύτερα από την περσινή.
Να σημειωθεί ότι πέρα από τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών, των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, σημαντικές εκπτώσεις προσέφεραν αλυσίδες επίπλων και οικιακού εξοπλισμού, εταιρίες και καταστήματα καλλυντικών, αλυσίδες ρούχων και κάθε λογής λιανική επιχείρηση. Στο παιχνίδι εισήλθαν ακόμη και τα σούπερ μάρκετ, έχοντας προετοιμάσει έξτρα προσφορές τόσο σε βασικά είδη όσο και σε προϊόντα οικιακού εξοπλισμού.
Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass