Στην τελική ευθεία για την 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2014 23:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:54

 

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η οποία αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός όχι μόνο για το Ν. Καρδίτσας αλλά για όλη τη Θεσσαλία, έχει καθιερωθεί ως θεσμός στην περιοχή. Σκοπός της Έκθεσης είναι η προβολή των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η τόνωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, η τόνωση της τοπικής αγοράς και κυρίως παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, επαγγελματία και ιδιώτη να ενημερωθεί για τα προϊόντα του νομού, και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους.

Για την φετινή διοργάνωση που πραγματοποιείται για 13η χρονιά το διάστημα 10 έως 15 Οκτωβρίου μίλησαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Απόστολος Κηρύκος και ο ανάδοχος της έκθεσης κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αντωνίου επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας επιστρέφει φέτος δυναμικά για 13η χρονιά, καθιστώντας το 2014 χρονιά επανεκκίνησης του θεσμού. Στόχος μας η αναβάθμιση της Έκθεσης, ώστε να την καταστήσουμε μοχλό προσέλκυσης επιχειρηματικών συνεργασιών & επενδύσεων. Αποσκοπούμε στην προβολή και προώθηση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας, της παραγωγικότητας της Θεσσαλικής Γής και στην ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, μέσα από ένα με διευρυμένο σύστημα τομέων, έτσι ώστε κάθε τομέας να αποτελεί και αυτόνομη έκθεση! Η 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας θα λειτουργήσει στο χώρο των Καπναποθηκών Καρδίτσας, δίνοντας έμφαση στον Πρωτογενή Τομέα, τις νέες καλλιέργειες και τα παραδοσιακά προϊόντα της Περιφέρειας. Σε μια περίοδο που η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα θεωρείται κρίσιμος κρίκος για την παραγωγική ενίσχυση της Χώρας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας στηρίζει την καινοτομία και την εξωστρέφεια του πρωτογενούς τομέα και του αγροτουρισμού, διοργανώνοντας Ημερίδα με θέμα τον Αγροτουρισμό, φιλοξενώντας δημοσιογράφους έχοντες αντικείμενο τα «Τρόφιμα-Ποτά και τον Τουρισμό» καθώς και Αγοραστές από το εξωτερικό – μέλη του Συνδέσμου ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ. Επιπλέον, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μαγειρικής και γευσιγνωσίας με την συμμετοχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διεξάγεται γιορτή «Τσίπουρου & Κρασιού», με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την εμφύσηση νέας πνοής στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, έτσι ώστε να εξακολουθήσει να αποτελεί θεσμό και κομβικό σημείο συνάντησης των επιχειρηματικών κλάδων όλης της Περιφέρειας».

Να σημειωθεί ότι την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος θα είναι και ο βασικός ομιλητής ημερίδας σχετικά το με το ΕΣΠΑ που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 11 Οκτώβρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass