Π. Μουτσινάς: «Συρρικνώνονται οι δομές του Υπ. Οικονομικών στην Μαγνησία»

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2014 19:14 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:55

 

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών την επιστολή του Συλλόγου Εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ. Νομού Μαγνησίας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εφοριακούς του Νομού, από το πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα περί «Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών».

Με την αναφορά του ο βουλευτής επεσήμανε:

«Κύριε Υπουργέ,

Μέσα από την αναλυτική επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομού Μαγνησίας αναδεικνύεται η εφαρμογή των άκριτων συγχωνεύσεων και περικοπών που επιβάλλονται από την εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Συγχωνεύσεις και περικοπές που θα οδηγήσουν τελικά στην αντίθετη κατεύθυνση από την επιδιωκόμενη που είναι η εξοικονόμηση πόρων, δηλαδή στον αποσυντονισμό και στη δυσλειτουργία του κράτους, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων και την  επιβάρυνση των συναλλασσόμενων πολιτών.     

Επειδή οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν απλά «πιόνια» σε συμπιεζόμενα οργανογράμματα, και επειδή ο νομός Μαγνησίας με τους 210.000 κατοίκους, με λιμάνι, με δύο αεροδρόμια και με τρία νησιά επιζητά την ορθολογική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης ώστε να επιδιώξει την ανάπτυξη και την πρόοδο, σας παρακαλώ να εξετάσετε ουσιαστικά την συνημμένη αναφορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass