Οικονομικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2023 11:25

Συνέλευση εγκαταστατών ανελκυστήρων την Κυριακή

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο Επιμελητήριο ο Σύνδεσμος Αδειούχων Εγκαταστάσεων Συντηρητών Ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος.

Στη Συνέλευση, στην οποία θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστάσεων Συντηρητών Ανελκυστήρων Γεώργιος Βλασσόπουλος, θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Απολογισμός Δ.Σ. 2022, οικονομικός απολογισμός 2022 και προϋπολογισμός 2023. Μετά το πέρας της Συνέλευσης θα ακολουθήσει δεξίωση στο κυλικείο του Επιμελητηρίου (3ος όροφος).

 

Ενημέρωση για Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜμΕ
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & Τ.Σ./Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας πραγματοποιθεί την ερχόμενη εβδομάδα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ». Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 21/3 στις 18.30 στο Επιμελητήριο Λάρισας και στη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass