Συνεργασία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2023 11:45

Τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Λάππα Αναστάσιο, επισκέφθηκε η Επιτροπή Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Παύλος Χατιλάρης, ο συντονιστής της επιτροπής κ. Λευτέρης Δημοβέλης και τα μέλη της κ. Αλέξανδρος Τσάτσος και κ. Δημήτρης Χαρίτος.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη παρουσίαση της Τράπεζας, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και παρουσίασε το όραμα και την αποστολή της, διευκρινίζοντας πως κύριος στόχος είναι η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας σε συνδυασμό με την Επιτροπή Επιχειρηματικότητας θεωρεί πως η εν λόγω συνάντηση θα αποτελέσει την αφετηρία μιας μελλοντικής συνεργασίας με την τράπεζα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στη διοργάνωση κοινών δράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass