Παπαλέξης στη θέση του Ευαγγέλου στο επιμελητήριο Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2014 22:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:22

 

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου τίμησε το Επιμελητήριο Λάρισας σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας, με κύριο θέμα την αναπλήρωση της θέσης του Γενικού Γραμματέα, μια θέση που κατείχε ο κ. Ευαγγέλου.

Η απόφαση του νέου δημάρχου Ελασσόνας να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε στο ΔΣ του Επιμελητηρίου λόγω φόρτου εργασίας οδήγησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου σε νέες αρχαιρεσίες. Νέος Γραμματέας του Επιμελητηρίου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Παπαλέξης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ελασσόνας ο κ. Νίκος Ευαγγέλου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που όλοι οι συνάδερφοί μου στη διοίκηση του Επιμελητηρίου ανέβηκαν στην Ελασσόνα για αυτή την ειδική συνεδρίαση και τους ευχαριστώ θερμά. Ανακοίνωσα σήμερα και επίσημα την παραίτησή μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου γιατί ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος και ως εκ τούτου δεν μου επιτρέπει την πλήρη ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο πόστο. Θα είμαι πάντα δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών του νομού και δεσμεύομαι για βοήθεια εκεί που μπορώ να προσφέρω. Εύχομαι στον Δημήτρη Παπαλέξη καλή και δημιουργική θητεία».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass