Η μεγάλη «γιορτή» του αγροτικού κλάδου ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ Η 30ή AGROTICA, ΜΕ 1.804 ΕΚΘΕΤΕΣ ΑΠΟ 49 ΧΩΡΕΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2024 11:10

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η επετειακή 30ή Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, «AGROTICA», μετρώντας 1.804 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους) από 49 χώρες και πάνω από 40.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Η φετινή AGROTICA, η οποία εγκαινιάζεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αύριο Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 του μηνός, είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στην ιστορία του θεσμού και αισθητά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη έκθεση του 2022, όποτε οι εκθέτες ήταν 1.677 και ο εκθεσιακός χώρος 38.500 τ.μ.
Η φετινή έκθεση έχει επετειακό χαρακτήρα, ο οποίος θα αναδειχθεί σε ειδική εκδήλωση μετά το πέρας των εγκαινίων. Παρούσα στα περίπτερά της είναι η παγκόσμια νέα τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας με όλους τους τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το σύνολο των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων.
Τις «πύλες» της Έκθεσης αναμένεται να περάσουν πολλές δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών θα την επισκεφθούν από τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η 30ή AGROTICA πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ).
Στην Έκθεση καταγράφεται καθολική παρουσία επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής και τεχνολογίας και από όλη τη χώρα, ενώ συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας και πώλησης εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων, με παρουσία όλων των οίκων που αντιπροσωπεύουν γεωργικούς ελκυστήρες (τρακτέρ). Συμμετέχουν επίσης πλειάδα συνδέσμων, οργανισμών και φορέων, αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, τράπεζες, οργανισμοί ελέγχου και πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων, εταιρείες συμβούλων αγροτικής ανάπτυξης κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass