Εντυπωσίασε ο Οινοποιητικός Τυρνάβου σε Διεθνή Εκθεση

Κερδίζουν συνεχώς τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού τα συνεταιριστικά προϊόντα

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2024 11:20

Μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, στην FOOD EXPO 2024 σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Η δυναμική παρουσία του Συνεταιρισμού Τυρνάβου στην έκθεση προσέλκυσε τα βλέμματα δεκάδων επισκεπτών αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, οι οποίοι γεύτηκαν τα προϊόντα και ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα των οίνων και των αποσταγμάτων του.
Παρουσία του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Χρ. Τσιτσιρίγγου, του μέλους του Δ.Σ κ. Απ. Ευαγγελόπουλου και του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Απ. Καλμπούρη, έγιναν σημαντικές επαφές οι οποίες στόχο είχαν την προβολή των προϊόντων του Συνεταιρισμού, αλλά και την προσφορά του Συνεταιριστικού Μοντέλου στην ενίσχυση των αγροτών και καλλιεργητών του τόπου μας.
Σημαντική υπήρξε η παρουσία του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου στην Έκθεση Oenotelia 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO.
Τα εξαιρετικά κρασιά και αποστάγματα του Συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες επισκέπτες στην Πλατεία Γευσιγνωσίας της Έκθεσης, ενώ παρουσίαση Οίνων και Αποσταγμάτων έγινε στην Δράση ΜΕΖΕ PROJECT, από τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Αθαν. Πλιάκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass