ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Βασίλης Ζάρκος

Δημοσίευση: 11 Απρ 2024 12:31

Ο συνδυασμός «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Βασίλη Ζάρκο, διεκδικούν την προεδρία του Επιμελητηρίου Λάρισας στις επικείμενες εκλογές.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Μετά από συνεχείς αναβολές (προδήλως υπονομευτικές για τον Επιμελητηριακό θεσμό)  και επτά χρόνια μετά την τελευταία εκλογή διοικήσεων, τα Επιμελητήρια εισέρχονται σε προεκλογική περίοδο ενόψει των αρχαιρεσιών που αναμένεται να διεξαχθούν προς το τέλος του τρέχοντος έτους.
Ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΡΚΟ καθιστά ξεκάθαρη τη θέση του δηλώνοντας την παρουσία του στις εξελίξεις και τις αρχαιρεσίες που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, διεκδικώντας την προεδρία του.
Μια πλειάδα επιχειρηματιών, υποψήφιοι του συνδυασμού μας, που ενστερνίζονται τις αρχές του, εργάζονται ήδη για την εκπόνηση των συγκεκριμένων θέσεων που συμπυκνώνουν την αντίληψή μας για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
Στόχος μας είναι  να αποκτήσει το Επιμελητήριο Λάρισας νέα δημιουργική πνοή, συλλογική και παραγωγική λειτουργία, περισσότερο εξωστρεφή διάσταση και να αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων στη δύσκολη συγκυρία για τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας.
Σταδιακά οι θέσεις αυτές θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται ώστε να καταστούν γνωστές στους ανθρώπους του επιχειρείν, αλλά και να εμπλουτιστούν περαιτέρω μέσω των επαφών που θα έχουν ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού σε όλες τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Αναμφίβολα  το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά απαιτητικό για τις επιχειρήσεις μας. Οι προκλήσεις που η  κοινωνία και οικονομία αντιμετωπίζουν  απαιτούν δραστικές πρωτοβουλίες ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω αρνητικές συνέπειες στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Απαιτούνται σύγχρονα βήματα, με στόχευση στο μέλλον, που θα απαντούν στις παρελθοντικές υστερήσεις και αβελτηρίες.
Επιβάλλουν συνεργασίες, δραστική διεκδίκηση από την πολιτεία για όσα είναι υποχρεωμένη να κάνει, ώστε να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να  επιτελέσουν καλύτερα το ρόλο τους επ’ ωφελεία της οικονομίας και της κοινωνίας, μέγιστη αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών εργαλείων για την μεγιστοποίηση των ευκαιριών ανάδειξης των επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Σήμερα χρειάζεται πολύ περισσότερο το Επιμελητήριο να βρίσκεται κοντά σε κάθε μέλος του, αρωγός, συμπαραστάτης,  εκφραστής των ανησυχιών και των αιτημάτων του.
Η εμπειρία μας, η Επιμελητηριακή μας δράση, οι θέσεις και προτάσεις μας εγγυώνται  τη θετική αλλαγή και με τη βοήθεια όλων μπορούν να καταστούν απτή πραγματικότητα την επαύριον των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Το αύριο βρίσκεται ήδη εδώ και οφείλουμε να το διαμορφώσουμε. Δεν αρμόζουν σ’ εμάς ρόλοι επιμηθέων. ΕΜΕΙΣ μπορούμε να χαράξουμε, μαζί με όλους, ένα πιο ελπιδοφόρο και αποτελεσματικό αύριο για το Επιμελητήριο Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass