Η Exalco διακεκριμένος χορηγός στο 9ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

*Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ * ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2024 10:01

Η Exalco καλωσόρισε στη Λάρισα, το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου και σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) που πραγματοποιήθηκε στις 17-18-19 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial.

Η εταιρεία συμμετείχε ως διακεκριμένος χορηγός του συνεδρίου καθώς και στις διεργασίες του με ομιλίες στελεχών της. Συγκεκριμένα η κα Τσιούρβα Ευαγγελία, αρχιτέκτων-μηχανικός, στέλεχος του τμήματος R&D, συμμετείχε σε ομιλία με θέμα τις Ιδιαιτερότητες και ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και η κα Κατσιάβα Άλκηστις, υπεύθυνη marketing & project manager της σχολής Exalco Education alInstitute, συμμετείχε σε συζήτηση- στρογγυλό τραπέζι που σκοπό είχε την ενημέρωση των κατασκευαστών για την εκπαίδευση στον κλάδο. Στον χώρο του συνεδρίου υπήρχε stand της εταιρείας στο οποίο πρωταγωνιστούσε το νέο minimal συρόμενο σύστημα SPACE. Ο πρόεδρος της Exalco, κ. Ιωάννης Αστ. Καντώνιας, ο διευθύνων σύμβουλος κος Θάνος Τσιάρας και στελέχη της Exalco παρευρέθηκαν στο κλαδικό γεγονός και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλο τον κατασκευαστικό κόσμο, τεχνίτες αλουμινίου και προμηθευτές. Η ενδιαφέρουσα θεματολογία του και η αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών του κλάδου ήταν αρωγοί στο να ολοκληρωθεί ένα άκρως επιτυχημένο και δημιουργικό συνέδριο, που κύριο σκοπό είχε να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα, αλλά και να ενημερώσει για τις εξελίξεις του κλάδου του αλουμινίου.
Θερμά συγχαρητήρια στην ΠΟΒΑΣ, στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες που ανέδειξαν το συνέδριο με την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους. Η Exalco δίνει υπόσχεση πως θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο της ΠΟΒΑΣ με κάθε τρόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass