ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ 1/1/2015

Φθηνότερες οι κλήσεις από τις εταιρίες τηλεφωνίας

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2014 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:33

Φθηνότερες θα είναι οι κλήσεις από τα δίκτυα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας από τη νέα χρονιά καθώς οι εταιρείες άρχισαν σταδιακά να μειώνουν τις τιμές στα τέλη. Ειδικότερα νέα μείωση, από την 1η Ιανουαρίου 2015, των τιμών χονδρικής στα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς το δίκτυό της, ανακοίνωσε σήμερα η Vodafone.  Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Vodafone θα μειωθούν από 1,189 ευρώ/λεπτό σε 1,103 ευρώ/λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Εξάλλου νέες μειώσεις στο τέλος τερματισμού των φωνητικών κλήσεων από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα κινητά και τα σταθερά του δικτύου της WIND Ελλάς, ανακοίνωσε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου, μειώνεται το τέλος τερματισμού φωνητικών κλήσεων προς κινητά WIND από 1,189 ευρώ/λεπτό σε 1,103 ευρώ/λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.  Αντίστοιχα, υπάρχει μείωση και στις κλήσεις προς το σταθερό δίκτυο της WIND, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού θα μειωθεί σε 0,0695 ευρώ/λεπτό από τα 0,0735 ευρώ/λεπτό.  Τα νέα μειωμένα τέλη τερματισμού προς το κινητό και σταθερό δίκτυο της WIND είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
Εξάλλου μειώνονται από την 1η Ιανουαρίου 2015 τα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα δίκτυά τους σταθερής και κινητής OTE και COSMOTE. Συγκεκριμένα, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της COSMOTE από 0,01189 ευρωλεπτά/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01103 ευρωλεπτά/λεπτό. Αντίστοιχα, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο του ΟΤΕ θα μειωθεί από 0,0735 ευρωλεπτά/λεπτό σε 0,0695 ευρωλεπτά/λεπτό. Οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ελάχιστη χρέωση, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass