Ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων μέσω Leader

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2014 20:50 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:26

 

 

Συμβάσεις ύψους 1.310.364 εκ. ευρώ, υπέγραψε στο πλαίσιο της 3ης  Προκήρυξης του Προγράμματος Leader για Ιδιωτικές επενδύσεις  η Πρόεδρος της ΕΔΠ Leader – Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, δίνοντας  έτσι τη δυνατότητα σε επενδυτές είτε να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις, είτε να εκσυγχρονίσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Μέσω του προγράμματος Leader ενισχύεται η τοπική επιχειρηματικότητα και κατ΄ επέκταση η οικονομία της περιοχής και μάλιστα σε μία περίοδο που η ροή χρηματοδοτικών  εργαλείων προς τον  επιχειρηματικό κλάδο παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, ως αποτέλεσμα και της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

Τα 24 έργα που εντάχθηκαν σε αυτή την προκήρυξη είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.248.228,24€ και Δημόσιας Δαπάνης 2.124.114,12 ευρώ.

Οι έξι προτάσεις που συμβασιοποιήθηκαν αφορούν αναλυτικά σε ίδρυση επιχείρησης  διαλογής – τυποποίησης οσπρίων, σε μετεγκατάσταση επιχείρησης αποθήκευσης γεωργικών προϊόντων και προμήθεια εκσυγχρονισμένου εξοπλισμού, σε εκσυγχρονισμό επιχείρησης παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, σε ίδρυση μονάδας παράγωγης και εμπορίας καυσόξυλων, σε ίδρυση μονάδας κατασκευής γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων και σε ίδρυση εστιατορίου.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass