ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΣΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Νέο τσεκούρι στο εφάπαξ»

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2014 14:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:26

 

 

 Η Συνομοσπονδία Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) με αφορμή το εφάπαξ, σε επιστολή της στον υπουργό Εργασίας, μεταξύ άλλων σημειώνει πως «έκπληκτοι ακούσαμε σε τηλεοπτική σας εμφάνιση,  ότι επίκειται νέο αναδρομικό μαχαίρι στο εφάπαξ των συνταξιούχων από 31/8/2013!

Μέχρι και πριν λίγο καιρό (τέλος του 2013)  μας λέγατε κ. Υπουργέ,  ότι οι αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ,  θα επηρεάσουν  αυτούς που θα φύγουν από 1/1/2014 και μετά!... Πλήθος συναδέλφων πολυτέκνων εξαναγκάστηκε  να φύγει άρον-άρον μέχρι τέλους του 2013, για να προλάβει τις δυσμενείς αλλαγές και τώρα  τους λέτε για αναδρομικό τσεκούρι, κατά παράβαση συνταγματικών διατάξεων.

Κάνουμε έκκληση κύριε υπουργέ να μην επιμείνετε στην αναδρομικότητα της υπουργικής σας απόφασης και εν πάση περιπτώσει, να εξαιρέσετε τους πολύτεκνους  των δυσμενών αλλαγών για τον υπολογισμό του εφάπαξ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται και δεν φταίνε σε τίποτα για την κατάντια των ασφαλιστικών μας ταμείων… δώστε εσείς μία νότα αισιοδοξίας στις ηρωικές πολύτεκνες οικογένειες που αντιστέκονται» καταλήγει η ΑΣΠΕ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass