Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων από τον ΟΕΣΘ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2014 22:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:37

Με επιτυχία υλοποίησε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας το πρώτο πρόγραμμα «Συμβουλευτικής και επανακατάρτισης ανέργων - 2η Ευκαιρία» στη Λάρισα. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση των απολυμένων-ανέργων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων της ΕΕΔΕ. Από τις 2 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2014, 25 ωφελούμενοι, απολυμένοι ή άνεργοι από επιχειρήσεις σε έναν από τους κλάδους, Λιανικό Εμπόριο, Εμπορία, Διακίνηση και Συντήρηση Αυτοκινήτων, Κατασκευές Δομικών Υλικών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κατάρτισης, διάρκειας 280 ωρών. Στη τελετή λήξης, τις βεβαιώσεις συμμετοχής απένειμε ο πρόεδρος της ΟΕΣΘ και αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Νικ. Τζίκας ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε πως «η αγορά απαιτεί ανθρώπους με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του σήμερα και στον ανταγωνισμό. Μόνοι μας αλλά και όλοι μαζί οφείλουμε να γυρίζουμε νέα σελίδα τόσο ως εργαζόμενοι όσο και ως επαγγελματίες. Συνεχίζουμε, συμμετέχουμε, στηρίζουμε, αυτές είναι οι βασικές αρχές της ΟΕΣΘ που θα εξακολουθήσει να προωθεί ανάλογα προγράμματα».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο ΚΕΚ Αιγέας της Λάρισας. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που υλοποιεί η ΟΕΣΘ: www.oesth.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass