ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«Μάστιγα» τα παράνομα κομμωτήρια

* Ζητούν την εντατικοποίηση των ελέγχων - Νέα προσπάθεια για σύσταση Ομοσπονδίας

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2014 1:38 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:39
Την ετήσια απολογιστική τους συνέλευσή του πραγματοποίησαν την περασμένη Τρίτη, στο Επιμελητήριο, τα μέλη του σωματείου Κουρέων, Κομμωτών και Κομμωτριών ν. Λάρισας. Στη διάρκεια της συνέλευσης η πρόεδρος κ. Θώμη Μαργαριτοπούλου έκανε τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του συλλόγου για την περασμένη χρονιά, ενημέρωσε τα μέλη για την προσπάθεια σύστασης μιας νέας Ομοσπονδίας του κλάδου και έθιξε το μείζον πρόβλημα των παράνομων κομμωτηρίων που επιτείνει τον αθέμιτο ανταγωνισμό και ευνοεί την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.
«Τα παράνομα κομμωτήρια και οι κομμωτές που δουλεύουν με επισκέψεις κατ΄ οίκον, τόνισε η πρόεδρος, οδηγούν σε οικονομική αιμορραγία όλους εμάς που δίνουμε καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα για να διατηρήσουμε τα καταστήματά μας ανοικτά ,παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σε μια περίοδο που οι τζίροι μειώνονται δραματικά και οι οικονομικές υποχρεώσεις αυξάνονται. Για το σκοπό αυτό ο σύλλογος έχει ζητήσει στο παρελθόν και ζητά και σήμερα από τις αρμόδιες αρχές να εντείνουν τους ελέγχους προκειμένου εκλείψει αυτό φαινόμενο. Είναι ανάγκη να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποθάρρυνση των επίδοξων κομμωτών που δρουν εις βάρος μας, αλλά και σε βάρος του κράτους. Στη συνέλευση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμούς εκφράζοντας τη στήριξή τους στα θέματα που τους απασχολούν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ ν. Λάρισας κ. Φαίδων Ζαμπούρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Αδάμ και ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΒΕΛ κ Κων. Καγκελάρης. Μετά το πέρας της συνέλευσης τα μέλη του συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Γ.Ν.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass