Πτυχία στους απόφοιτους του ICBS

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2014 22:06 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:26

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στις εγκαταστάσεις του ICBS Larissa Business College η τελετή Αποφοίτησης για το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Παρόντες όλοι οι σπουδαστές που παρακολούθησαν τα Προπτυχιακά τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς και οι σπουδαστές των Μεταπτυχιακών τμημάτων ΜΒΑ Executive και Diploma in Management Studies του Πανεπιστήμιου του Kingston.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Ομίλου ICBS, κ. Χρήστος Μαλαβάκης, ο οποίος μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, παρέδωσε τα πτυχία στους σπουδαστές. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση.

 Το ICBS Larissa Business College, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στο χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 2003 καλύπτοντας τις ανάγκες για ποιοτική εκπαίδευση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Στο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ICBS L.B.C. προσφέρονται προγράμματα Bachelor & MBA σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Winchester, το οποίο καθορίζει τη διδακτέα ύλη, ελέγχει τις εξετάσεις και εκδίδει τους τίτλους σπουδών, οι οποίοι είναι ισότιμοι με τους χορηγούμενους τίτλους στη Μ. Βρετανία.

Τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και η εκπαίδευση γίνεται κατά τα βρετανικά πρότυπα στην ελληνική γλώσσα, από καθηγητές που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή υποδομή με την πρακτική εμπειρία.

ICBS Larissa Business College

Τηλ επικοινωνίας: 2410 671.177, Official site: www.icbs.gr., E-mail: icbs-lbs@icbs.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass