ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 100 ΕΚΘΕΤΩΝ

Εγκαινιάσθηκε η Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας

Θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Απριλίου

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2014 4:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:35
  
Με τη συμμετοχή εκατό εκθετών, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, άνοιξε χθες τις πύλες της, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, η «Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας 2014».
Η έκθεση αφορά σε πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες λειτουργούν αυτόνομα (στο πλαίσιο μονοδρομημένης κατεύθυνσης). Τα εκθεσιακά αφιερώματα εστιάζουν, στη σημερινή κατοικία της οικολογίας και της βιωσιμότητας, στον εξοπλισμό και τη διακόσμησή της αλλά και στη συνολικότερη βελτίωση του επιπέδου ζωής των χρηστών της και ειδικότερα: Ευρωπαϊκό σπίτι, Σαλόνι ενέργειας, Σαλόνι αυτοκίνησης και υγραεριοκίνησης, Expolady και Σαλόνι γάμου - βάπτισης.  
Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν χθες το βράδυ με την εκπρόσωπο της ARTEXPO Αργύτα Κρικέλη να επισημαίνει, εκ μέρους των διοργανωτών, πως «και η φετινή διοργάνωση είχε να αντιμετωπίσει πλήθος αντιξοοτήτων λόγω των οικονομικών συνθηκών με πρώτη και κύρια την πρόκληση της ίδιας της βιωσιμότητάς της. Βλέπετε, τόνισε η ομιλήτρια, εκπορεύεται από την επιχειρηματικότητα η οποία βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της χώρας και σχεδόν ποινικοποιείται στις μέρες μας και το λέω αυτό γιατί σε βάρος της γίνεται προσπάθεια να ενοχοποιηθεί για την κρίση που δημιούργησε κυρίως ο παθογενής δημόσιας τομέας.
Παρόλα αυτά, κατάφερε να σταθεί στο ύψος των στόχων και του εμπορικού της ρόλου και αυτό γιατί πάτησε σε ένα έδαφος επιχειρήσεων που κινήθηκαν με όρους επιχειρηματικότητας, κόντρα σε αυτούς της επικαιρότητας» κατέληξε η κ. Κρικέλη.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός απευθύνοντας χαιρετισμό τόνισε τις «δυσκολίες της περιόδου» καθώς «πλήττεται η επιχειρηματικότητα» για να σημειώσει πως «η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις». 
«Επίτευγμα με αφορμή και τη συμμετοχή τόσων εκθετών» χαρακτήρισε τη διοργάνωση ο δήμαρχος Λαρισαίων Κων. Τζανακούλης προσθέτοντας ότι «η έκθεση είναι η μακροβιότερη της περιοχής, με αρωγό το δήμο Λαρισαίων» για να καταλήξει λέγοντας ότι «του χρόνου θα είμαστε εδώ για μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση». 
Των χαιρετισμών προηγήθηκε αγιασμός ενώ στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Γρ. Παπαχαραλάμπους, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκ. Πουτσιάκας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου και Ντ. Διαμάντος, επιχειρηματίες και αρκετοί επισκέπτες. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass