Η Ζωή Βελισσαρίου νέα πρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τύρναβου

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2014 16:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:50

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Η κ. Ζωή Βελισσαρίου εξελέγη νέα πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ _ΟΑΕΕ Τύρναβου και Περιχώρων κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου και την εκλογική διαδικασία η οποία  ακολούθησε.

Μετά την εκλογική  διαδικασία το νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη έχει ως εξής: Ζωή Βελισσαρίου  πρόεδρος, Αθανάσιος Φτεργιώτης   αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Μπίλιος  γ. γραμματέας, Δημήτριος Κουκουλιάτρας  ταμίας, Δημήτριος Ζαχαρτζής   μέλος.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι  Μίχης Αναστάσιος, Γεώργιος Κεραμάς, Νικόλαος Χαραλαμπίδης. Αντιπρόσωποι στην ΠΟΣ: Ζήσης Γκόγκας, Δημήτιρος Ζαχαρτζής, Αναστάσιος Μπίλιος (αναπλ.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι άψογα έγινε η όλη εκλογική διαδικασία, από την εφορευτική επιτροπή η οποία αποτελούνταν από τους: Δημήτριο Κούτση, Γεώργιο Κεραμάς, Νικόλαο Χαραλαμπίδη, Αντιγόνη Βελισσαρίου.

 Μετά την εκλογή τους παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο οι  Ιωάννης Πατσιαούρας  και  Στέφανος Ζαμπακίκας .

Η παραίτησή τους, σύμφωνα με … δεν δημιουργεί κανένα νομικό κώλυμα και το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να λειτουργεί και με 5μελή σύνθεση.

Μετά τη  εκλογή και την κατανομή αξιωμάτων στη νέα διοίκηση η νέα πρόεδρος και πρώτη σε ψήφους κ. Ζωή Βελισσαρίου ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.  Επίσης ευχαρίστησε την απερχόμενη  διοίκηση για την προσφορά τους στο σύλλογο.

 Η κ.  Βελισσαρίου, μεταφέροντας και τις απόψεις του συνόλου της διοίκησης τόνισε εκείνη και οι συνάδελφοι της ανέλαβαν τη διοίκηση σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Τόνισε ότι ο σύλλογος κύριο σκοπό έχει τον αγώνα για την προστασία των συμφερόντων των συνταξιούχων ΤΕΒΕ –ΟΑΕΕ  και την προστασία των ήδη χαμηλών συντάξεων. Και αφού οι αγώνες αυτοί  είναι συνεχείς, στη συνέχεια θα υπάρχει και χρόνος για στιγμές ανάπαυλας και ξεκούρασης με τη δημιουργία εκδρομών, κοινωνικών εκδηλώσεων και άλλων δράσεων για το καλό των συναδέλφων συνταξιούχων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass