Ο ΓΓΔΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ Α΄ ΕΦΟΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εντολές εντατικοποίησης ελέγχων έδωσε ο Θεοχάρης

Δεν θα δοθεί παράταση για το Ε9 διεμήνυσε…

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2014 20:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:03

 

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης στο πλαίσιο της προσπάθειας του υπ. Οικονομικών για τη στενότερη παρακολούθηση των εσόδων και την αποτελεσματικότερη πάταξη της φοροδιαφυγής, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Α΄ Εφορία Λάρισας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με διευθυντές και υπηρεσιακά στελέχη και των δύο οικονομικών υπηρεσιών του νομού και να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για την αύξηση στων επιδόσεων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Ο Γ.Γ. είχε βρεθεί στη Λάρισα και πριν από ένα μήνα, για την παρουσίαση των στρατηγικών στόχων της Γραμματείας στο Σύνδεσμο Θεσσαλικών Βιομηχανικών αλλά η επίσκεψη σε Εφορία, ήταν η πρώτη από την ανάληψη των καθηκόντων του. Στο περιθώριο της επίσκεψης αυτής συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. ν Λάρισας, με εκπροσώπους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας και της Ένωσης των Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών ν. Λάρισας.  

 Ο κ. Θεοχάρης επίσης, μη κρύβοντας τον προβληματισμό του για το ρυθμό αύξησης των φετινών ληξιπρόθεσμων χρεών άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν βελτιωτικές κινήσεις, προφανώς προς την κατεύθυνση της διεύρυνσης των δόσεων λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία του κόσμου και θα δείξουμε την ευελιξία που χρειάζεται και διεμήνυσε πως δε θα δοθεί καμιά παράταση στην υποβολή δηλώσεων και εντύπου Ε9.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Θεοχάρης επισκέφθηκε και την εφορία του Βόλου ενώ νωρίς το απόγευμα μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν ομιλητής σε σχετική εκδήλωση της ΓΓΔΕ με θέμα «Ηθική, δεοντολογία και καταπολέμηση της διαφθοράς».

 Νσ ημειώσουμε πως εισερχόμενος το κτίριο της Α΄Δ.Ο.Υ. ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με την Λαρισαία καθαρίστρια του Υπ. Οικονομικών κ. Άννα Κονιτσιώτη – Δεληγιάννη, η οποία του μετέφερε την αγωνία και την απελπισία που βιώνουν οι εκατοντάδες απολυμένες γυναίκες που ενώ έχουν δικαιωθεί δικαστικά το υπουργείο αρνείται την επαναπρόσληψή τους.    

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass