ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Ικανοποίηση χρυσοχόων για την ένταξη στο ΕΣΠΑ

* Νέα διοίκηση εκλέγει μεθαύριο ο τοπικός σύλλογος

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2014 16:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:30

 

Τη νέο διοικητικό του συμβούλιο για τα επόμενα τρία χρόνια πρόκειται να εκλέξουν μεθαύριο Παρασκευή 20 Ιουνίου τα μέλη του συλλόγου Αργυροχρυσοχόων -  Ωρολογοποιών ν. Λάρισας. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ στο Επιμελητήριο και πέραν του Δ.Σ. θα εκλεγεί η εξελεγκτική επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία. Θα υπάρχει μόνο ένα ψηφοδέλτιο, ενωτικό, με επικεφαλής τον κ. Χρ. Γουργιώτη το «Όραμα και Δημιουργία».  

Να σημειώσουμε πως χθές το βράδυ στο Επιμελητήριο πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου στη διάρκεια της οποίας ο κ. Γουργιώτης και ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ενημέρωσε τα μέλη για διάφορα θέματα του κλάδου. Ενδεικτικά όπως επισήμανε αποτελεί θετική εξέλιξη το ότι ο κλάδος της Αργυροχρυσοχοίας εντάχθηκε για πρώτη φορά στο νέο ΕΣΠΑ, γεγονός που θα δώσει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση. «Υλοποιήθηκε ένας από τους βασικούς στρατηγικούς μας στόχους, τόνισε ο κ. Γουργιώτης, και ανοίγουμε το δρόμο για να υλοποιηθούν προτάσεις που καταθέσαμε. Όπως, τεσσερα επαγγελματικά λύκεια της χώρας, 3 δημόσια ΙΕΚ και δύο σχολές στα ΤΕΙ Αθηνών και Καρδίτσας να αναλάβουν την επαγγελματική εκπαίδευση πάνω στο σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων»…       

 

  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass