ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Επαγγελματίες σε απόγνωση…

* Εκδήλωση αύριο στο Επιμελητήρια με…ιδιωτική πρωτοβουλία

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2014 15:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:49

Δράση, για να βρεθεί άμεσα λύση και να σταματήσει η λαίλαπα των κατασχέσεων που έχει εξαπολύσει το ΚΕΑΟ και ο ΟΑΕΕ, αναλαμβάνουν επαγγελματίες της Λάρισας. Με πρωτοβουλία τριών ανθρώπων της αγοράς, του Γιάννη Αρζουμανίδη, του Αριστοτέλη Ανδρέου και της Μαρίας Τζαβολάκη, προγραμματίζεται αύριο στις 7.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λάρισας, εκδήλωση για το θέμα των καθυστερούμενων ασφαλιστικών οφειλών  του ΟΑΕΕ και κυρίως για τα ειδοποιητήρια που μαζικώς ταχυδρομούνται στους επαγγελματίες με απειλές για λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιτροπή πρωτοβουλίας κατά των κατασχέσεων και πλειστηριασμών, η οποία όπως ειπώθηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Μετροπολ , πρόκειται να αναδείξει στη σημερινή εκδήλωση το μέγεθος του προβλήματος, να καταθέσει και να συζητήσει προτάσεις και να προωθήσει από κοινού με τους συνδικαλιστικούς φορείς τις ενδεδειγμένες λύσεις.

 Για το σκοπό αυτό, στην εκδήλωση πρόκειται να κληθούν εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών φορέων και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, για να εκλέξει ένα συντονιστικό όργανο, το οποίο θα  μεθοδεύσει τις κινήσεις και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

«Πρέπει να κινητοποιηθούμε, τονίστηκε στη συνέντευξη, να καταστήσουμε κατανοητό πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν αντέχουν άλλη πίεση. Ακόμα και υγιείς επιχειρήσεις οδηγούνται σε κλείσιμο από την αδυναμία καταβολής των φόρων που έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και των ασφαλιστικών εισφορών οι οφειλές μόνο στον ΟΑΕΕ. Θέλουν να μα εξοντώσουν, έχουν ποινικοποιήσει τις οφειλές, οι οποίες δημιουργήθηκαν εντός της κρίσης και χρησιμοποιηθούν αντισυνταγματικά μέτρα.  Πρέει να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά το πρόβλημα αλλά πρωτίστως πρέπει να κινητοποιηθούμε…» πρόσθεσαν.

Να σημειώσουμε πως στην εκδήλωση έχει κληθεί και θα μιλήσει  και ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος θα ενημερώσει τους επαγγελματίες για τα δεδομένα που υπάρχουν και τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο παρέμβασης, αμφισβήτησης και διεκδίκησης μέρους των οφειλών.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass