ΣΕΠΕΕ: Επανεκλέχθηκε πρόεδρος ο Β.Μασσέλος

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2013 16:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:30

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), η θητεία του οποίου είναι τριετούς διάρκειας.

 Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Βασίλης Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ, ενώ τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν ο Νίκος Δάκος από την εταιρεία MASS FASHION ΑΕ και ο Χρήστος Τσιόλιας από την εταιρεία OXFORD COMPANY ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ο Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία MINERVA ΑΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕ.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου μετέχουν οι Παναγιώτης Κυρίδης από την ΒΙΟΣΤΑΜΠ ΑΒΕΕ, Δημήτρης Παπαμαυρουδής από την εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ, Σωτήρης Χαριτίδης από την ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και Ζαφείρης Χήρας από την ΧΗΡΑΣ ΑΕ. Το διοικητικό συμβούλιο συμβούλιο συμπληρώνουν τέσσερα αριστίδην μέλη, που είναι οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι, ο Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος από τον όμιλο ΕΛΒΕ και ο Νικόλαος Κουμλής από την NIDITEX και οι Ιωάννης Ακκάς από την Ελληνική Υφαντουργία ΑΕ και ο κ. Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος από την εταιρεία TOI & MOI ΑΒΕΕ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass