Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η επιστροφή των... οφειλετών!

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2013 1:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:07
 
Η επιστροφή από τις διακοπές εκτός από δύσκολη είναι και πάνω-κάτω όμοια για τους περισσότερους. Μετά από ένα γεμάτο τετραήμερο ξεκούρασης, ήρθε η ώρα να γυρίσει ο καθένας στο πόστο εργασίας και στις υποχρεώσεις του.
Αρχικά, η κινητικότητα που δημιουργείται από όσους έλειπαν και τώρα βρίσκονται και πάλι εδώ είναι αξιοσημείωτη. Βέβαια, μπορεί οι διακοπές να φέρνουν χαρά και ξενοιασιά για τους περισσότερους, αλλά δυστυχώς δεν φέρουν δώρα και φοροαπαλλαγές. Καλό θα ήταν λοιπόν, να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας το πλήθος των λογαριασμών-υποχρεώσεων που δεν βλέπει την ώρα να μας υποδεχτεί και πάλι σπίτι.
Επί το πλείστον, η κίνηση στους δρόμους ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Δεν έμεινε μόνο στην άσφαλτο αλλά έφτασε και την αγορά στην οποία παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα, συνοδευόμενη από την άφιξη των εργαζομένων που «επαναπατρίζονται» στις εργασίες τους μετά από το «Πάσχα του καλοκαιριού», άλλωστε έτσι συνηθίζετε μετά από Σαββατοκύριακο και εθνική εορτή.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των απασχολούμενων είχε σαν σημείο αναφοράς τη χορταστική σύζευξη Πέμπτης-Κυριακής για το κλείσιμο των διακοπών τους, καθώς για τους περισσότερους ανοίγει μια νέα εβδομάδα αλλά και μια νέα σεζόν που σφύζει από εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.
Στη συνέχεια, η πόλη υποδέχεται όσους έλειπαν, έτσι από σήμερα γίνεται εμφανής η καλή απόδοση λειτουργικότητάς της. Η κίνηση στους δρόμους συνοδεύεται από κίνηση στην αγορά και αυτό συμβαίνει όταν όλοι οι εν δυνάμει παραγωγικοί συντελεστές της πόλης βρίσκονται σε λειτουργία για να εξυπηρετήσουν αλλά και να υποδεχτούν το κύμα όσων έλειπαν. Σχετικές αναφορές προμηνύουν για το προσεχές διάστημα πως οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί ενδέχεται να πάρουν φωτιά.
Με λίγα λόγια, το καλοκαίρι τυπικά πέρασε όπως και το αποθεματικό των άδειών στέρεψε και τώρα με τη σειρά μας καλούμαστε να επικεντρωθούμε στον αγώνα αλλά και στις ημερομηνίες λήξης πληρωμής που μας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass