ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Βραβεύει αριστούχους μαθητές η Eurobank

Δημοσίευση: 28 Νοε 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:09
 Τους 90 αριστούχους μαθητές από σχολεία των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας θα βραβεύσει η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία», τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος, η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Μέσω του προγράμματος αυτού, η Eurobank έχει στόχο την αναγνώριση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και την επιβράβευση της αριστείας, που αποκτά ιδιαίτερη αξία στη σημερινή συγκυρία. Να σημειωθεί ότι είναι η ενδέκατη χρονιά που υλοποιείται το πρόγραμμα.
«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μπαίνοντας πια στη δεύτερη δεκαετία του, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Μέσα από το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα πάνω από 13.000 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα. Μένοντας σταθερή στην υποστήριξη του προγράμματος, η Eurobank κάνει πράξη το μήνυμα της συνέπειας και της συνέχειας στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, που αντανακλά και την κεντρική αντίληψη της Τράπεζας για σταθερές και στέρεες σχέσεις τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass