Η ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ 7ο ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ

Νέο κατάστημα στη μεγάλη οικογένεια "Μασούτης"

* Ισχυροποιεί την παρουσία της στον νομό και εδραιώνει την κυρίαρχη θέση της στον χώρο του λιανικού εμπορίου

Δημοσίευση: 07 Απρ 2015 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:53

Ένα ακόμη κατάστημα, το έβδομο κατά σειρά στη Λάρισα και το όγδοο στο νομό, πρόσθεσε στο δίκτυό της από χθες η Βορειοελλαδίτικη εταιρία σούπερ - μάρκετ "Μασούτης", ισχυροποιώντας την παρουσία της στο χώρο του λιανικού εμπορίου και εδραιώνοντας  την κυρίαρχη θέση της στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες της χώρας.  

Έχοντας οικοδομήσει χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα μια σχέση εμπιστοσύνης, με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές της και εφαρμόζοντας πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή, η εταιρία "Διαμαντής Μασούτης Α.Ε." έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική οικονομία . Πρόκειται για μία αμιγώς και πιστοποιημένη ελληνική επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα, που στηρίζει την εγχώρια οικονομία, επενδύει  σ' αυτή, που προωθεί τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών, αναδεικνύοντας τον πλούτο και την μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης.

 Για 39 συνεχή  χρόνια, τα καταστήματα "Μασούτης"  βρίσκονται σε κάθε γειτονιά και με σταθερό οδηγό αξίες όπως ποικιλία, συνέπεια, εμπιστοσύνη, εξυπηρέτηση, ποιότητα, φροντίδα και οικονομία, προσφέρουν το καλύτερο σε όλους τους καταναλωτές, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βραβεύεται ανάμεσα στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Η "Μαοούτης Α.Ε." ξεκίνησε το 1976, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Οι καταναλωτές δεν άργησαν να αναγνωρίσουν την ποιότητα και εξυπηρέτηση που τους πρόσφερε το κατάστημα και να αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια. Ακολουθούν χρόνια δυναμικής ανάπτυξης και η εταιρία φτάνει σήμερα να καλύπτει όλη τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη, την 'Ήπειρο, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο και Χίο απασχολώντας περισσότερους από 6.200 εργαζόμενους σε 256 καταστήματα, 237 καταστήματα λιανικής και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αξιοσημείωτο ότι εν μέσω κρίσης και οικονομικής ύφεσης, η εταιρία συνέχιζε να επενδύει και να δημιουργεί θέσεις εργασίας. Ενδεικτικά τα 5 τελευταία χρόνια δημιούργησε 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Αξιόλογο είναι και το κοινωνικό έργο της εταιρίας,  που πιστή στις αξίες της, βρίσκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο με ενεργή συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δράσεις, όπως ενίσχυση παντοπωλείων αγάπης σε Δήμους, χορηγίες σε σχολεία, ιδρύματα, νοσοκομεία καθώς και ενίσχυση φορέων που σχετίζονται με τα παιδιά και τις οικογένειες τους (Μπορούμε, Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, Παιδικά Χωριά SOS, ΑΡΣΙΣ, Ορφανοτροφείο Μέλισσα κ.α.).  Ταυτόχρονα υποστηρίζει την εκστρατεία "Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του στήθους" και συμμετέχει δυναμικά στην ενέργεια της Αρχιεπισκοπής και του ΣΚΑΪ  Όλοι μαζί μπορούμε".

Οι οικολογικές ευαισθησίες της εταιρίας είναι παροιμιώδεις καθώς αναλαμβάνει διαρκώς πρωτοβουλίες ανακύκλωσης γυαλιού, χαρτιού, λαδιού, λαμπτήρων, γυαλιών ηλίου, μπαταριών και ηλεκτρικών μικροσυσκευών, καθώς και προωθεί τη χρήση χάρτινης ανακυκλώσιμης σακούλας και σακούλας πολλαπλών χρήσεων. Επιπλέον, συμμετέχει σε πολυάριθμες δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις και καθαρισμούς ακτών και πραγματοποιεί προγράμματα ανακύκλωσης και ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Να σημειωθεί ότι από το 2009 λειτουργεί το πρώτο "πράσινο" κατάστημα Μασούτης στη Χλόη Καστοριάς και από το 2010 το δεύτερο στην Λάρισα!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 Να σημειώσουμε πως το πρώτο κατάστημα Μασούτης στην πόλη της Λάρισας άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 1999 (στην οδό Νικηταρά 13). Με το τωρινό τα καταστήματα λιανικής έφτασαν τα 7 και μαζί με αυτό της Ελασσόνας (χονδρικής), στα 8. Συνολικά στη Θεσσαλία είναι 23 καθώς υπάρχουν 6 καταστήματα λιανικής στο Βόλο, 5 καταστήματα λιανικής στα Τρίκαλα και 3 καταστήματα λιανικής + 1 κατάστημα χονδρικής στην Καρδίτσα.

 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το νέο κατάστημα στη Λάρισα, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν χθες το πρωί, λειτουργεί στην Τρίγωνη πλατεία, επί της οδού Ρούσβελτ 49 και απασχολεί προσωπικό 21 ατόμων. Στην τελετή, παρευρέθηκαν στελέχη της εταιρίας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιάννης Συμεωνίδης, ο Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων κ. Θωμάς Χρήστου, ο Επιθεωρητής καταστημάτων κ. Γιάννης Ζιώγας, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης προσωπικού κ. Νικόλαος Μπαχαρέλης, ο διευθυντής Marketing κ. Απόστολος Φυλακτός, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Θεσσαλίας κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους και προσκεκλημένοι.

Με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου καταστήματος, η εταιρία για τρεις ημέρες έως και τη Μ. Τετάρτη προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές ενώ κάνει μεγάλες  προσφορές 1+1 δώρο και έως -50% σε επιλεγμένα προϊόντα με τη κάρτα της "mas card". Επίσης έως τις 2 Μαΐου 2015 με οποιαδήποτε αγορά μέσω της "mas card", στο καινούργιο κατάστημα, οι καταναλωτές συμμετέχουν στην ηλεκτρονική κλήρωση για 10 δωροεπιταγές αξίας 500 ευρώ η κάθε μία και για 30 δώρα (10 μίξερ, 10 βραστήρες, 5 σεσουάρ και 5 ηλεκτρικές ψησταριές).  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

  

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass