ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Τάσος Ψύρρας εκ νέου πρόεδρος των Εμπόρων Τυρνάβου

Δημοσίευση: 07 Απρ 2015 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:53

Ο κ. Τάσος Ψύρρας επανεξελέγη εκ νέου πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου μετά τις  εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο με την κατανομή αξιωμάτων  στο νέο διοικητικό συμβούλιο που εξελέγη το προηγούμενο διάστημα.  Πρόκειται για από τα ιστορικά πρόσωπα στο  σύλλογο αφού εκλέγεται ανελλιπώς από το 1985 μέχρι σήμερα είτε ως σύμβουλος είτε ως πρόεδρός του. Αναλυτικά, ο Εμπορικός Σύλλογος  Τυρνάβου ανακοίνωσε  τα επίσημα  αποτελέσματα της κατανομής των αξιωμάτων η οποία διεξήχθη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, όπου συγκεντρώθηκαν τα εκλεγμένα μέλη, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την διεξαγωγή εκλογών της 23ης  Μαρτίου 2015 . Μετά την εκλογή του ο επανεκλεγείς  πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας μέσα σε κλίμα συγκίνησης  ικανοποιημένος από την επανεκλογή του μιλώντας στην «Ε» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν για άλλη μια φορά, με την ψήφο τους μιας και είναι η τελευταία φορά που συμμετέχω και εύχομαι να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον εμπορικό κόσμο του Τυρνάβου. Είμαι χαρούμενος γιατί πλέον έγινε και η σχετική ανανέωση στον σύλλογο οπότε ο σύλλογος που είναι από τους πιο παλιούς στο νομό (ίδρυση 1924) θα έχει μια αξιόλογη συνέχεια. Θα ήθελα να κάνω και μια ευχή  πλησιάζοντας το Πάσχα εύχομαι από καρδιάς τις άγιες μέρες του Πάσχα ,το φως της ανάστασης να γεμίσει ελπίδα, αισιοδοξία ,και ανθρωπιά στις ψυχές όλων μας. Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά». Τέλος, αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:  πρόεδρος Τάσος Ψύρρας,  Α΄ αντιπρόεδρος Μάκης Κατσικαβέλας, Β΄ αντιπρόεδρος  Αντώνης  Γουνιτσιώτης, γραμματέας  Κώστας  Πετμεζάς, ταμίας ,  Ελένη Λιάκου   και  μέλη Μπεκιάρης Χρυσοβαλάντης και   Σαΐτης Γρηγόρης.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ                         

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass