ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Εκδήλωση για τη μετεγκατάσταση επιχειρήσεων

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2013 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:07
 Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Μετεγκατάσταση Επιχειρήσεων σε ΒΕΠΕ και Επιχειρηματικά Πάρκα» πραγματοποιεί η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και το Επιμελητήριο Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Μαϊου 2013, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).
 
Το πρόγραμμα συνδέεται με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και στοχεύει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσα από τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας, για τις επιχειρήσεις που θα μετεγκατασταθούν, δεδομένου ότι θα λειτουργούν σε οργανωμένους χώρους καθώς και στην αντιμετώπιση των οχλήσεων που δημιουργούν και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες μεταποιητικές επιχειρήσεις εντός αστικού ιστού ή σε άλλες ακατάλληλες περιοχές ή σε περιοχές όπου επιβάλλεται η απομάκρυνσή τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 75 παράγραφος 1 του Ν. 3982/2011. 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος ενισχύονται έργα ύψους επένδυσης από 30.000 € ως 400.000 € και το ποσοστό δημόσιας χρηματοδότησης ανέρχεται σε 50% για ολόκληρη την επικράτεια. Εκτιμάται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην παρουσίαση του προγράμματος κρίνεται απαραίτητη προκειμένου αυτές να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τον Οδηγό του Προγράμματος, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα έντυπα υποβολής, τους τόπους υποβολής των προτάσεων καθώς και για να λάβουν περαιτέρω διευκρινίσεις που αφορούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από την υπεύθυνη του Προγράμματος στην Α.Ε.Δ.Ε.Π., Φρόσω Δαγλαρίδου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass