Ιδρύεται Ομοσπονδία παραγωγών ενέργειας από φωτοβολταϊκά

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2013 11:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:25

Η ιδρυτική γενική συνέλευση της ομοσπονδίας παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7:30  μ.μ στο βιοτεχνικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Τον τελευταίο χρόνο τα αλλεπάλληλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον χώρο των φωτοβολταϊκών, οδήγησαν τους παραγωγούς στην δημιουργία συλλόγων. Ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετοί σύλλογοι σ’ ολόκληρη την Ελλάδα ενώ αρκετοί άλλοι είναι υπό ίδρυση.

Κοινός στόχος των συλλόγων αυτών παραμένει η προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου των φωτοβολταϊκών, ο οποίος πλήττεται, αλλά και η αποκατάσταση στην γνώμη των πολιτών,  του πραγματικού ρόλου των φωτοβολταϊκών, στην οικονομία της ενέργειας, διότι αυτά στοχοποιούνται ως ο κύριος υπεύθυνος για τα ελλείμματα  στην αγορά ενέργειας καθώς και για τις διάφορες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος.

Με πρωτοβουλία των συλλόγων των νομών Σερρών και Πιερίας-Ημαθίας πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη,  δύο συγκεντρώσεις εκπροσώπων αντίστοιχων τοπικών συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 20/4/2013 όπου και ορίστηκε μία προσωρινή επταμελής επιτροπή με σκοπό την οργάνωση των διαδικασιών για την ίδρυση της ομοσπονδίας. Η δεύτερη έγινε στις 10/5/2013 όπου και αποφασίστηκε προχωρήσει η  ιδρυτική γενική συνέλευση  την Παρασκευή 24/5 ο οποία θα είναι ανοικτή για όλους τους παραγωγούς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass