ΣΒΒΕ: Επιχειρηματικά voucher για συνεργασίες στην Κίνα

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2013 19:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:39

Πρόγραμμα χρηματοδότησης με ατομικό κουπόνι (voucher) επιχειρηματικών ταξιδιών στην Κίνα για σύναψη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή ερευνητικών συνεργασιών υλοποιεί ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Dragon Star  «Dragon - Sustaining Technology And Research (EU-China Collaboration)». Η δράση αφορά στη συνχρηματοδότηση των εξόδων μετακίνησης ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα, ενώ η υποβολή προτάσεων είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Ιουλίου 2013.

 Στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων, ευρωπαϊκές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Εν συνεχεία, όλοι οι φάκελοι θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή και οι προτάσεις οι οποίες θα λάβουν θετική αξιολόγηση θα χρηματοδοτηθούν προκειμένου να πραγματοποιηθούν επισκέψεις και επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες επιχειρήσεις ή φορείς στη Κίνα. Συγκεκριμένα, χρηματοδοτείται το 50% του ταξιδιωτικού κόστους (συμπεριλαμβανομένου αεροπορικού καθώς και του κόστους διαμονής και διατροφής) και μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ ανά επιχείρηση. Συνολικά θα χρηματοδοτηθούν 25 Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ή επιχειρηματικοί και τεχνολογικοί φορείς και θα διατεθεί το ποσό των 25.000 ευρώ.

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής, τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής καθώς και τη διαδικασία χρηματοδότησης και απολογισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του ΣΒΒΕ / Enterprise Europe Network – Hellas (Μόνικα Νάζη, υπεύθυνη Πληροφόρησης, τηλ: 2310 539817 εσωτ. 207, fax: 2310 541491, email: m.nagy@sbbe.gr). 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass