ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ Η ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ

«Αν πέσει ένας, πέφτουν όλοι»

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Η Ευρώπη οφείλει να επιδείξει ευελιξία στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους όχι μόνο από αίσθημα αλληλεγγύης, αλλά και για την υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος, τόνισε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Εάν πέσει ένας, πέφτει όλο το σύστημα. Είμαι αρκετά πεπεισμένη γι' αυτό» υπογράμμισε μιλώντας πριν την έναρξη των εργασιών της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της G7 στην πόλη Λούμπεκ της Γερμανίας.

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής επισήμανε ότι η υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν πρόκειται μόνο για ζήτημα της Ελλάδας, αλλά και δικό της, και η ευρωπαϊκή κοινότητα οφείλει «να δείξει ευελιξία όχι μόνο χάριν της αλληλεγγύης, αλλά κυρίως χάριν του κοινού συμφέροντος».

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ δήλωσε από πλευράς του, στο περιθώριο της συνόδου, ότι δεν πρέπει να γίνονται «εύκολες» κουβέντες για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καλώντας σε σοβαρή αναζήτηση λύσης, μεταδίδει σχετικά το Reuters.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass