ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ιδρύθηκε ο 1ος Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων στην Ελλάδα

* Από σήμερα τρέχει το πρώτο συμβόλαιο της «ΘΕΣγάλα» με μεγάλη γαλακτοβιομηχανία

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2011 2:49 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:24
Στην ίδρυση του πρώτου στη χώρα μας ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ – Ομάδας Παραγωγών Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα» προχώρησαν οι αγελαδοτρόφοι - παραγωγοί αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Πιερίας.
Ο Πρότυπος Συνεταιρισμός Παραγωγών - Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣγάλα», διακαής πόθος πολλών ετών των παραγωγών, δημιουργήθηκε και πλέον λειτουργεί με συναίσθηση των συνεχώς αυξανόμενων δυσκολιών στην αγορά γάλακτος, τις πιέσεις γύρω από την πτώση της τιμής και την αύξηση του κόστους παραγωγής και έχοντας ως κύριο γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των μελών-παραγωγών.
Οι ενέργειες του «ΘΕΣγάλα» σηματοδοτούν μια νέα εποχή στην αγορά γάλακτος με πρόσθετα οφέλη στους παραγωγούς και τις γαλακτοβιομηχανίες, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας γάλακτος στους καταναλωτές.
Έπειτα από συστηματικές και οργανωμένες προσπάθειες, η διοίκηση του «ΘΕΣγάλα» προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με γαλακτοβιομηχανίες προκειμένου να απορροφηθεί το σύνολο της παραγωγής των μελών σε τιμές αντάξιες της ποιότητάς της. Στο πλαίσιο των εταιρικών διαπραγματεύσεων με τις γαλακτοβιομηχανίες, η διοίκηση του Συνεταιρισμού υποστηρίζεται από τεχνικούς και νομικούς συμβούλους και η κάθε συμφωνία συνοδεύεται από συμβόλαια που προστατεύουν τόσο το Συνεταιρισμό και τους παραγωγούς όσο και τις γαλακτοβιομηχανίες.
Στο παραπάνω πλαίσιο ήδη από σήμερα ενεργοποιείται το πρώτο συμβόλαιο με μεγάλη γαλακτοβιομηχανία και το πρώτο δρομολόγιο βυτίου για τη συλλογή γάλακτος από μέλη του συνεταιρισμού είναι γεγονός!
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass