ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Στη β΄ φάση περνά ο επενδυτικός νόμος

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2011 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:38
  Την 1η Οκτωβρίου 2011 θα ξεκινήσει η υποβολή επενδυτικών σχεδίων για τη δεύτερη φάση του νέου Επενδυτικού νόμου ενώ υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους 4 μήνες ολοκληρώθηκε η κατάθεση και αξιολόγηση 140 επενδυτικών σχεδίων, ύψους 700 εκ. ευρώ, και μάλιστα σε τομείς με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία, όπως είναι ο τουρισμός, η μεταποίηση, η καινοτομία και ο πρωτογενής τομέας.
Αυτό γνωστοποιείται σε ανακοίνωση - απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στη δήλωση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κ. Χατζηδάκη, σχετικά με τις ξένες άμεσες επενδύσεις.
Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη ενταχθεί στη διαδικασία του fast Track οι πρώτες 3 μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των φωτοβολταϊκών, ύψους 1,1 δισ. ευρώ και έπεται συνέχεια, σημειώνει ότι υπάρχει συνεργασία με χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Γαλλία για την προσέλκυση νέων επενδύσεων ενώ για την αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ υπογραμμίζεται ότι με την επιτάχυνση και την απλοποίηση των γραφειοκρατικών δομών εντάχθηκαν σε 6 μήνες με γρήγορους ρυθμούς 1029 νέα χρήσιμα έργα για την περιφερειακή ανάπτυξη και ταυτόχρονα απεγκλωβίστηκαν πόροι από εκατοντάδες νεκρά έργα που βρίσκονταν ''παρκαρισμένα'' εδώ και 3 χρόνια στα γρανάζια της διοίκησης.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass