ΣΤΟ 31ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Το μέλλον της ελληνικής αρτοποιίας...

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2011 4:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:41
Το μέλλον της ελληνικής βιοτεχνικής αρτοποιίας, η «απελευθέρωση» του επαγγέλματος, βάσει του Ν.3919, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό για τους επαγγελματίες του χώρου αναμένεται να βρεθούν, μεταξύ άλλων θεμάτων, επί τάπητος στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών, που πραγματοποιείται σήμερα, αύριο και μεθαύριο, στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Imperial. Επισημαίνεται ότι η πανηγυρική έναρξη των εργασιών θα γίνει, αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος των Ελλήνων αρτοποιών καθώς οι εκπρόσωποι των συλλόγων αρτοποιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας εκλέγουν τα νέα όργανα διοίκησης της ομοσπονδίας, συζητούν διεξοδικά αλλά και ενημερώνονται για πληθώρα επαγγελματικών, επιστημονικών και συνδικαλιστικών θεμάτων.
Το Συνέδριο, που γίνεται κάθε 3 χρόνια, θα παρακολουθήσουν 450 έως 500 προσκεκλημένοι, όπως σύνεδροι, συνεργάτες – προμηθευτές, πολιτειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι από Επιμελητήρια & Ομοσπονδίες της χώρας μας, καθώς και παράγοντες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα που άπτονται των επιχειρήσεων του κλάδου και θα είναι ικανά να προωθήσουν την ομαλή λειτουργία και να εντάξουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων σε επιστημονική βάση.
Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές, όπως ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα αναφερθεί στο Ασφαλιστικό και τα Συνταξιοδοτικά Δικαιώματα των Αρτοποιών και ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ακαδημαϊκός διευθυντής του τμήματος marketing του ICBS Θεσσαλονίκης. Οι εισηγήσεις των δύο ομιλητών θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου. Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και οργάνων της ΟΑΕ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass