ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ξανά στο «τιμόνι» των αρτοποιών ο Λαρισαίος Μ.Μούσιος

* Ομόφωνη απόφαση για «ρολά» στις 19 Οκτωβρίου στα αρτοποιεία της χώρας

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2011 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:42
 Ο Λαρισαίος Μιχάλης Μούσιος αναδείχθηκε στην προεδρία της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, κερδίζοντας την ψήφο της συντριπτικής πλειοψηφίας των επαγγελματιών του κλάδου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης και οργάνων του φορέα. Να σημειωθεί ότι θα είναι η τρίτη συνεχόμενη θητεία για τον κ.Μούσιο, στο «τιμόνι» του κλαδικού οργάνου των Ελλήνων Αρτοποιών. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αρτοποιών, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ. Στο Συνέδριο λήφθηκε απόφαση για συμμετοχή της ΟΑΕ στις κινητοποιήσεις στις 19 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι τα αρτοποιεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά εκείνη την ημέρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ.
Στις εκλογές των αρτοποιών συμμετείχαν τρεις συνδυασμοί-παρατάξεις και δύο ανεξάρτητοι υποψήφιοι, ενώ ψήφισαν συνολικά 135 εκλέκτορες. Ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Λαρισαίο Μιχάλη Μούσιο κατέλαβε τις 29 από τις συνολικά 35 έδρες του διοικητικού συμβουλίου της ΟΑΕ. Η παράταξη «Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών», με επικεφαλής τον Νίκο Σιδηρόπουλο (Θεσσαλονίκη) κατέλαβε 3 έδρες, ενώ ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα Αρτοποιών», με επικεφαλής τον Ευθύμιο Πάντο (Αθήνα) κατέλαβε 1 έδρα. Από μία έδρα κατέλαβαν επίσης οι ανεξάρτητοι Παναγιώτης Ράπτης (Αγρίνιο) και Αλέξανδρος Αρβανιτάς (Άμφισσα).
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν οι διαδικασίες και συγκρότησης σε σώμα για τη νέα διοίκηση, ενώ έγινε και η κατανομή των αξιωμάτων για την 11μελή διοικητική επιτροπή της ΟΑΕ. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: πρόεδρος: Μιχάλης Μούσιος (Λάρισα), α’ αντιπρόεδρος: Νεόφυτος Παπαδόπουλος (Θεσσαλονίκη), β’ αντιπρόεδρος: Βασίλης Ζιάκας (Λαμία), γενικός γραμματέας: Χρήστος Κούτσικος (Αθήνα), αναπλ. γραμματέας: Κώστας Κεβρεκίδης (Αλεξανδρούπολη), ταμίας: Προκόπης Τσουκαλάς (Πειραιάς), αναπλ. ταμίας: Χρήστος Τσανασίδης (Κιλκίς), έφορος: Δημήτρης Κόγιας (Βέροια) και μέλη: Δημήτρης Γκίκας (Βόλος), Βασίλης Τούλης (Ηράκλειο) και Ανδρέας Παπαϊωάννου (Αίγιο). Να σημειωθεί ότι στο 35μελές διοικητικό συμβούλιο της ΟΑΕ εκλέχτηκε και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν.Λάρισας και πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Λάρισας, Φαίδων Ζαμπούρας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass