ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο Ι.ΑΡΖΟΜΑΝΙΔΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Πολλοί «μνηστήρες» για την προεδρία στο ΕΒΕΛ

* Με πολιτικό υπόβαθρο το τέταρτο ψηφοδέλτιο, με «αντι-μνημονιακή» χροιά

Δημοσίευση: 09 Νοε 2011 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 15:34
michou@eleftheria.gr
Ακόμη ένα ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται να κατέλθει στον «στίβο» των επιμελητηριακών εκλογών, ανεβάζοντας τον αριθμό των ψηφοδελτίων σε τέσσερα, μέχρι στιγμής. Η νέα κίνηση θα έχει επικεφαλής τον Ιωάννη Αρζομανίδη, εκ νέου πρόεδρο των διαφημιστών Κεντρικής Ελλάδας και σύμφωνα με τον ίδιο, στην κίνηση μετέχουν πρόσωπα από αρκετούς και διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση του νέου συνδυασμού, που θέτει στο επίκεντρο της «καμπάνιας» του μια «αντι-μνημονιακή» ρητορική. «Δεν μπορούμε άλλο να μετράμε «λουκέτα». Πρέπει να αρχίσουμε να μετράμε αντιστάσεις», δήλωσε στην «Ε» ο κ. Αρζομανίδης.
Μετά την «Ενωτική Επιμελητηριακή Κίνηση» των Σ.Γιαννακόπουλου-Δ.Αδάμ, την «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» (που πρόσκειται στο ΚΚΕ) και το «Νέο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον Β.Ζάρκο –χθες το βράδυ τα μέλη του συνδυασμού έλαβαν την απόφαση να κατέλθουν στις εκλογές, στο «παζλ» της διεκδίκησης του ΕΒΕΛ προστίθεται και ένας ακόμη συνδυασμός, με επικεφαλής τον Ι.Αρζομανίδη. Όπως σημείωσε ο ίδιος στην «Ε», σε αντίθεση με τη ρητορική που δεν θέλει πολιτικές «εμπλοκές» στις επιμελητηριακές εκλογές, η νέα κίνηση έχει πολιτικό υπόβαθρο στη βάση της «αντι-μνημονιακής» ρητορικής. Στο νέο συνδυασμό συμμετέχουν μέλη του ΕΒΕΛ από ευρύ πολιτικό φάσμα, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Οικολόγων Πράσινων, ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά με κοινό «τόπο» την εναντίωση στο Μνημόνιο –«και τα Μνημόνια», όπως είπε ο κ.Αρζομανίδης.
Έτσι, λοιπόν, με βάση το τοπίο που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, την προεδρία του ΕΒΕΛ θα διεκδικήσουν ο απερχόμενος πρόεδρος, Σωτήρης Γιαννακόπουλος (Ενωτική Επιμελητηριακή Κίνηση), ο Βασίλης Ζάρκος (Νέο Επιμελητήριο), η «Συσπείρωση» που δεν έχει ανακοινώσει επικεφαλής και ο Ιωάννης Αρζομανίδης, ως επικεφαλής συνδυασμού, το τελικό όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας θα γίνουν στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με το πόσα, τελικά, ψηφοδέλτια παρατάξεων και συνδυασμών θα κατεβούν στις κάλπες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass