ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Μ.ΜΑΝΟΥΑΧ

Κοπή πίτας στην Axa Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2011 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:03
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γραφείου Πωλήσεων του Μωυσή Μανουάχ, στο «Κτήμα Βερσαλίες» στη Λάρισα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες από τα γραφεία της Λάρισας, της Κοζάνης, της Λαμίας, του Βόλου και της Ελασσόνας.
Επίσης παρευρέθησαν, ο διευθυντής πωλήσεων Agency, Κοσμάς Σμπιλής, ο επιθεωρητής Πωλήσεων, Απόστολος Ζορμπαλάς, ο διευθυντής διοικητικών υποκαταστημάτων Θεσσαλονίκης και Λάρισας, Αλέξανδρος Γούναρης καθώς και το διοικητικό προσωπικό από το υποκατάστημα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στη Λάρισα.
Ο κ.Μανουάχ πλαισιωμένος από τον manager, Νικόλαο Μπλαντέμη και τους συνεργάτες του, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης, συνεχάρη ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στη επίτευξη των στόχων το 2010 ,αφού σε μια τόσο δύσκολη χρονιά επετεύχθη αύξηση στις παραδόσεις Ζωής 15% και 20% στους γενικούς κλάδους . Τέλος, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική.
Ο κ. Σμπιλής ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συνεργάτες του κ. Μανουάχ για την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρίας πετυχαίνονται παράλληλα πολύ μεγάλο ποσοστό διατηρησιμότητας των συμβολαίων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των συνεργατών κ.κ. Γ. Λύτρα, Ηρ. Γκάνιου, Χρ. Μικιρτζή και Αλ. Τασιόπουλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass